Hi Ilvy hier!

Toen ik in juli 2016 in een wat rustiger vaarwater terecht was gekomen en merkte dat ik niet meer genoeg voldoening uit mijn werk alleen haalde, wist ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik besloot te starten met de opleiding tot lifecoach en een nieuwe droom/doel was geboren.
Als lifecoach hoop ik anderen te kunnen helpen en inspireren al het mooie uit het leven te halen, maar ik groei er zelf ook zeker door.

What I’m doing

Muziek is mijn passie. In de buik van mijn moeder ging ik al mee naar de muziekschool. Op mijn 8e was het moment daar, “welk instrument zou je willen gaan spelen?” Het werd de trompet.

Anderen willen helpen zit in mijn karakter. Toen ik in het laatste jaar van de HAVO moest gaan nadenken over een vervolgstudie kwamen er dan ook twee dingen in me op: het conservatorium, of een sociale opleiding? Beide leken het net niet helemaal te zijn voor mij. Toen hoorde ik echter van vaktherapie door middel van muziek. Dat bleek de perfecte combinatie.

In 2014 studeerde ik dan ook af als muziektherapeut. Ik had ik echter niet de behoefte hier gelijk iets mee te doen. Ik had een leuk bijbaan op de kwaliteitsafdeling van een geur en smaakstoffen producent waar ik full time aan de slag kon. Hier werk ik nog steeds met veel plezier aan een internationaal project voor een van onze klanten. Er begon echter iets te kriebelen, ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Momenteel volg ik dus naast mijn baan de opleiding tot lifecoach en ben ik aan het brainstormen over het opzetten van mijn eigen coachonderneming.

Wat willekeurige feitjes over mij:

  • Ik ben leergierig en hou van lezen. Naast spannende thrillers en fijne romannetjes verslind ik dan ook graag non-fictie ‘zelfhulp’ boeken.
  • Sinds ik met mijn vriend samenwoon (dec 2015) hebben we geen tv abonnement meer. Aangezien we Netflix hebben en je veel op internet kunt (terug)kijken, wat ik overigens nauwelijks doe, mis ik het totaal niet.
  • Trompet spelen doe ik nog steeds met veel plezier, bij een harmonie en blaaskapel.

Bewaren