Over deze site

Welkom op howyoudoing.nl, een blog dat volledig in het teken staat van het fenomeen ‘doen’. In het huidige tijdperk kan simpelweg ‘doen’ knaplastig zijn, want welke keuzes moeten we maken als we uit álles kunnen kiezen? Blame the internet dat we nu opgescheept zitten met een bult informatie en een nog grotere bult keuzestress. Ugh.

Over deze site
Gelukkig is hier howyoudoing.nl to the rescue! We beginnen met de vraag: Hoe gaat het nou met jou? Ben je al verdwaald in het bos der keuzestress? Mooi, dan zorgen wij dat je weer met beide benen aan de grond staat. Heb je al een pad uitgestippeld maar lukt het allemaal niet zo goed? Ook hiermee zullen we je helpen.

Oke, hoe dan?

Wat je op How you doing namelijk vindt zijn interviews met inspirerende medemensen, tips om je plannen ook echt te verwezelijken (newsflash: je hebt namelijk al veel te lang gewacht) of om juist na te denken over deze gekke wereld. Wat nog belangrijker is: DOEN! Daarom zullen we jullie ook met wat interactiviteit uit de tent proberen te lokken 😉 Het leven is namelijk te kort om te blijven dromen of te blijven hangen in ‘wat als…’.

Start met lezen!

Je kunt wel eeuwig deze pagina lezen, maar het is veel leuker en informatiever als je zelf aan de slag gaat met de artikelen. Om je te helpen, hebben we onze artikelen onderverdeeld in een aantal categoriëen. Kies vooral de categorie die je aanspreekt!

Een beetje van ons en een beetje van jou

Van bezoekers worden we super blij. Maar om de beleving nog groter te maken, wil ik ook iets van jou horen! Hoe leuk zou het zijn als bezoekers de artikelen naar zichzelf kunnen trekken en hun eigen ervaringen kunnen delen? Daardoor verschuift de monoloog naar een heus gesprek en wordt How you doing ook een beetje van jullie.

Ten slotte nog even dit. We zouden iedereen een plekje aan willen bieden op dit podium. Heb je daarom een goed idee, een suggestie voor een samenwerking of wil je graag een gastartikel schrijven? Twijfel niet en stuur een mailtje. Wellicht kunnen we dan onder het genot van een kopje koffie een ijzersterke samenwerking aangaan.

Thanks voor jullie interesse en veel plezier met het lezen van deze blog!

Bewaren

Bewaren

Bewaren