How they doing?

Het vision board van: Eline (Notes of Happiness)

In het vision board van... vertelt Eline over haar inspirerende verzameling afbeeldingen

In het vision board van... vertelt Eline over haar inspirerende verzameling afbeeldingenFijne kleurtjes, vrolijke afbeeldingen en inspirerende teksten – dit allemaal vind je op het vision board van Eline. Nadat zij een superhandige blogpost schreef over het maken van een vision board, was ik eigenlijk benieuwd naar haar eigen visualisatie van haar blog, persoonlijke leven en huisje. Welk verhaal zit er achter deze prachtige plaatjes verscholen?

Uit ons mailverkeer blijkt dat Eline het ontzettend leuk en motiverend vond om een vision board te maken. Eline: “Ik vond het heerlijk om mijn creativiteit echt kwijt te kunnen in mijn vision board. Het belangrijkste is vergeet niet te genieten en blijf groeien. Het liefst op mooie plekken en met mooie herinneringen.” Tijd om dieper in Eline’s leventje te duiken!

Het vision board van Eline

Hoi Eline! Wie ben je en wat doe je zoal?

Ik ben Eline, een 20-jarige student aan de Pabo in Eindhoven. Ik loop stage binnen het speciaal onderwijs in de onderbouw, waar ik probeer te kijken wat er achter het gedrag van de kinderen zit. Daarnaast werk ik bij de Flying Tiger waar je soms heel hebberig van wordt. Maar in mijn vrije tijd sta ik ontzettend graag in de keuken. Ik word ontzettend gelukkig als ik voor andere mensen mag koken of als ik mag koken in een keuken die groter is dan de mijne. Sinds een maand woon ik op mezelf en kom ik er steeds meer achter wie ik ben. Om me te ontspannen ga ik regelmatig naar de sportschool waar ik krachttraining en zumba volg. Ook hardlopen of wandelen in het bos doe ik graag. Het liefst ga ik naar het strand, maar dat is in de drukke stad helaas niet mogelijk.

Reizen lijkt een thema op je vision board te zijn. Hoe belangrijk is reizen voor je en welke plekken zou je graag willen bezoeken?

Reizen is voor mij een vorm van ontspanning en een soort ontsnapping uit het drukke leven. Ik vind het heerlijk om naar een nieuwe stad te reizen en daar nieuwe hotspots te ontdekken. Maar het kan ook klein zijn, zoals op ontdekkingstocht gaan in de buurt. Soms word je verrast met prachtige dingen. Als we het hebben over grote reizen zou ik nog graag willen backpacken in Noorwegen. Mijn vader vertelt altijd fantastische verhalen. Alsof de tijd daar heeft stilgestaan, zo puur is het daar nog. Ik heb iets met bergen, het is ruig en zwaar. Maar als je doorzet wordt je beloond met een prachtig uitzicht. Daarnaast zou ik graag naar Canada of Mexico willen. Zowel voor de stranden als voor de mooie natuur. Steden vind ik leuk om te bezoeken, maar de natuur geeft me veel meer voldoening. Daar kan ik me echt ontspannen. Ik word er rustig van.

De quotes op je vision board lijken over mindset te gaan. Welke mindset zou jij graag aan willen nemen?

De quotes op mijn vision board heb ik bewust uitgekozen. Ze laten zien dat ik alles kan bereiken als ik het wil. Door het vision board visualiseer ik mijn doelen en in combinatie met de quotes creëer ik een soort overzicht. Ik ben wel een doorzetter, maar laat me soms te veel afremmen door al het gepieker en twijfels. Vandaar de quote ‘Be brave enough to listen to your heart.’ Als ik echt iets wilt, dan voelt het vanzelf goed en hoef je niet meer te twijfelen. In het algemeen heb ik een positieve mindset over het leven, maar zou nog wel meer positief willen zijn naar mezelf toe. Voor mezelf ben ik het strengst, terwijl dit alleen maar heel vermoeiend is. Soms is het goed genoeg.

Hoe ziet jouw ideale leven er over vijf jaar uit?

Over vijf jaar zou ik graag gegroeid zijn met mijn blog. Dat ik een creatieve uitlaatklep heb voor al mijn ideeën. Het kan eigenlijk nog alle kanten op. Graag zou ik dan wat groter willen wonen met lekker veel planten en het liefst rondom de natuur. Ik wil mijn kook kunsten hebben ontwikkeld. Geen super ingewikkelde, maar juist de perfecte avocado on toast kunnen maken. Ook zou ik meer naar het strand willen, want dat is echt een plek waar ik rust vind. Over vijf jaar wil ik vooral nog meer kunnen genieten van de dingen om me heen en wat minder twijfelen over de keuzes die ik maak. Uiteindelijk komt het allemaal goed “Live more, worry less.”

Je vision board is visueel gezien heel goed in elkaar gezet. Speel je vaker met vormen en kleuren? En heb je er ooit over nagedacht om hier iets in de toekomst mee te doen?

Wat een mooi compliment! Ik vind het heerlijk om dingen bij elkaar te zoeken, zowel als offline. Zeker nu ik op mezelf woon vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar de mooiste interieur items. Ik heb er eigenlijk nooit over na gedacht om hier serieus iets mee te doen. Misschien moet ik dat maar eens gaan onderzoeken! Ik probeer voor alles open te staan en mezelf te blijven ontwikkelen.

Meer van Eline weten? Ze houdt een megaleuke blog bij genaamd http://www.notesofhappiness.com/, waar ze schrijft over een positieve lifestyle, haar mooie huisje en andere vrolijke zaken.

Bewaren

Bewaren

1 thought on “Het vision board van: Eline (Notes of Happiness)”

Geef een reactie