Brain food

Soms moet je gewoon beginnen

Soms moet je gewoon beginnen. Vooral als je al heel lang hebt nagedacht hoe je iets wil inrichten. Dat beginnen is best eng. Want als je eenmaal begint, moet je de commitment naar jezelf maken dat je blijft werken aan hetgeen waar je je aan verbonden hebt. Dan denk ik maar: niet te veel nadenken en gewoon doen.

Zie hier, het fenomeen dat ‘How you doing’ heet. Op dit platform wil ik mensen motiveren om meer te gaan doen. Nu sta ik daar nog in mijn eentje voor, maar mijn ambities zijn om een team te creëren dat niet alleen anderen motiveert, maar ook elkaar. Deze post is eigenlijk bedoeld om bloglovin’ te koppelen aan deze blog. Maar nu ik toch aan het typen ben ik wil ik graag hoi zeggen tegen jullie.

Hoi!

Hoewel ik het dus spannend vind om een nieuw online bestaan op te bouwen, heb ik er ook vooral heel veel zin in. Zin om jullie te leren kennen, zin om mijn eigen ervaringen te delen en zin om anderen vooruit te helpen. Zoveel zin dat ik er eigenlijk niet eens voor heb gezorgd dat deze website piekfijn is afgewerkt voordat ik mijn eerste post publiceer. Daarom ga ik nu snel weer verder bouwen.

Dankjewel voor het meemaken van deze eerste tekenen van leven. Hopelijk zie ik jullie snel weer!

P.S. Wil je meer weten over How You Doing? Kijk dan even op deze pagina.
P.P.S. Voordat ik het vergeet, de bloglovin’ link dus: Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie