How they doing?

Persoonlijke update • Geslaagd!

Hoi lieve lezers! Jullie hebben misschien gemerkt dat How you doing? een tijdje op een laag pitje is gezet. Daardoor zijn er weinig tot geen blogartikelen online gekomen. How can I make it up to you? Ga even rustig zitten, want het is tijd voor een flinke update!

Geslaagd!

Zoals misschien een aantal trouwe instagramvolgers weten, ben ik het afgelopen half jaar bezig geweest met afstuderen. Met het thema ‘creativiteit in virtual reality omgevingen’ heb ik wekenlang met een HTC Vive rondgesjouwd, geSPSS’t en af en toe ook nog eens gevloekt omdat ik niet goed uit mijn woorden kwam. Maar hé, het was ergens goed voor – afgelopen week kreeg ik te horen dat ik een 9 (!!!) heb gehaald voor mijn scriptie (man, ik schrok me een hoedje) en dat ik daarmee ben geslaagd voor de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen!

Inmiddels ben ik een beetje bijgekomen van de schrik en besef ik me dat de rust is wedergekeerd. Ik heb nu een paar weken vakantie (lees: tijd om te werken) en daarna is het tijd voor de volgende stap. Nog een studie! Wauw, nu ik het zo lees is het eigenlijk te belachelijk voor woorden.

Stap 4/4.

Ja dames en heren, ik ga in september beginnen met mijn achtste en hopelijk laatste studiejaar. Na mijn VWO diploma, HBO diploma en nu dus ook WO bachelor diploma ga ik volgend jaar knijterhard werken voor een WO master diploma. Hoewel dit wederom niet van tevoren gepland was, kwam de master New Media Design in mijn vizier en werd ik verliefd op het idee dat ik mijn universitaire skills en mijn liefde voor ontwerp kan combineren en dat ik daarvoor óók nog een diploma kan krijgen. Vanaf september ga ik me dus onderdompelen in onderwerpen zoals gebruiksvriendelijkheid, creatieve processen, storytelling en nieuwe media.

Hoe gaat het nu verder met How you doing?

New Media Design + How you doing? = dé gouden combinatie. Ik zou graag deze blog willen gebruiken als speeltuin waarin kennis wordt omgetoverd naar toffe berichten, een mooie website en hopelijk nog veel meer motivatie en inspiratie. Ik wil er echt iets van gaan maken, zeg maar. Daarom ga ik proberen om wat meer tijd vrij te maken voor How you doing? en ook écht de volgende stappen te zetten.

De ‘you’ in How you doing?

Één van die stappen is om jullie meer invloed te geven op wat er op How you doing? komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke pinterest boards, meer gastblogs en tags en challenges. Dit allemaal ga je zeer binnenkort vinden op deze pagina 🙂

Heb je zelf nog ideeën? Mail dan als de wiedeweerga naar manon@howyoudoing.nl en hopelijk vind je jezelf snel terug op How you doing?!

But for now: Fijne vakantie allemaal!

Geef een reactie