How they doing?

De Future Me tag van: Ilvy

De Future Me Tag van Ilvy

Een tijdje terug kon je kennis maken met de Future Me Tag, een leuke oefening om je toekomst te visualiseren. En wat zou How you doing? zijn zonder de Future Me Tags van de schrijvers? Na een lekker potje dagdromen heeft ook Ilvy haar dromen, doelen en toekomstige successen op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

Dit ding kan ik vandaag doen zodat ik morgen vrolijk wakker word:

Niet te laat mijn bed opzoeken, zodat ik fris en fruitig wakker word en niet kan wachten om aan de nieuwe dag te gaan beginnen! Wat daar ook bij helpt is zorgen dat vandaag een topdag wordt, zodat ik met een heerlijk gevoel in slaap val.
Hoe een topdag er voor mij uitziet? Een dag dat ik iets super leuks heb gedaan of juist een productieve dag waar ik met een voldaan gevoel op terug kijk. Of een heerlijke combinatie van beide….Tsja balans is “the key” he…!? 😉

Als ik een week helemaal vrij zou hebben om aan een droom te werken, dan zou ik:
  • Lekker doorrammelen aan mijn lessen voor mijn lifecoach opleiding.
  • Brainstormen over, en plannen maken voor, het opzetten van mijn “coachingsonderneming”.
  • Inspirerende boeken lezen
  • (Artikelen) schrijven voor mijn (coachings)site to be
 Dit wordt mijn favoriete herinnering van 2017:

Op het moment kijk ik erg uit naar “Zwarte Cross 2017”. Nog een paar weken en dan ga ik daar 4 dagen lang genieten! Na een paar jaar naar Pinkpop te zijn geweest gaan we nu met vrienden voor het eerst naar de Cross. Ik ben erg benieuwd maar weet zeker dat het mega wordt en bovenaan mijn topherinneringen lijstje van 2017 terecht zal komen.

Dit doel heb ik over een jaar bereikt:

Over een jaar heb ik mijn lifecoach opleiding afgerond, jeeej!
Stiekem hoop ik zelfs dat het al iets eerder lukt. Knallen maar!

Zo ziet mijn normale leefomgeving er over tien jaar uit:

Over tien jaar woon in een ander heerlijk huis met vriendlief + kat/hond/kind wie zal het zeggen!?
Daarnaast werk ik (parttime) voor mijn eigen (coachings)onderneming waarbij ik mensen help en inspireer al het mooie uit hun leven te halen.

Deze ervaring was mijn favoriete item op mijn bucketlist:

Een mooie inspirerende (lange) reis? Heerlijk brainstormen, zoeken, beslissen en plannen en dan moet het echte feestje nog beginnen, heerlijk!

Mensen denken zo aan mij terug:

Mijn ‘missie’ is om mensen te gaan helpen en inspireren. Wat zou het gaaf zijn als mensen met een fijn gevoel terugkijken op ons coachingstraject en ik echt iets voor ze heb kunnen betekenen. Daar gaan we voor!

Ook meedoen aan de Future Me tag? Lees er hier meer over.

Geef een reactie